zandvoort-aan-zee appartement zeezicht fitness sauna zandvoort-aan-zee appartement zeezicht fitness sauna

Omgeving Zandvoort

Sport en plezier

In de omgeving van Zandvoort heeft u diverse sportmogelijkheden. Voor de Golfliefhebber onder u is er de Golfclub Zandvoort. Er is een drivingrange en een 9 Holes baan.
Op korte loopafstand van het appartement vindt u  Center Parcs , waar u kunt zwemmen ( subtropisch zwemparadijs ), bowlen, squashen en tennissen. Ook op loopafstand bevind zich het circuit van Zandvoort waar het gehele jaar door verschillende activiteiten worden georganiseerd.
U kunt zelfs skieen in Snow planet , al het benodigde materiaal is te huur, dus u hoeft zelf niets mee te nemen.
Op het strand zijn diverse Surf scholen, waar u kunt Boarden en Suppen, maar ook Kite surfen behoort tot de mogelijkheden.

Bezienswaardigheden

Musea in de omgeving: in Haarlem het Frans Hals Museum en het Historisch Museum. In Zandvoort zelf het Juttersmuseum.
Het Circus Zandvoort ( in het dorpscentrum ) biedt u een Casino, Bioscoop en een Fun en Gamehal. Heel bekend is natuurlijk het Keukenhof in Lisse.

Haarlem en

           Amsterdam

Een leuk uitstapje is een dagje naar Haarlem of Amsterdam. Op 50 meter van het appartement ligt het treinstation waardoor je na een kort treinritje in één van deze gezellige steden uitstapt.
Haarlem is eigenlijk klein Amsterdam, het heeft grachten en leuke straatjes, hofjes, chique kledingzaken maar ook leuke kleine woonwinkels en winkeltjes met grappige "hebbedingetjes". En natuurlijk vele restaurantjes en café's en de schouwburg.  Voor een overzicht wat er allemaal te doen is geven wij u hier een aantal linken:
WattedoeninHaarlem
Youropi

Amsterdam ( 30 minuten met trein) , de bruisende hoofdstad van ons land, heeft natuurlijk géén introductie nodig met haar ontelbare mogelijkheden om er een leuke dag van te maken, maar hier volgen nog een paar ideetjes.
I am Amsterdam.
Rijks Museum.
Wat te doen in Amsterdam